Framekit UN

Universele framekit

Voor ieder die een andere body wil of een eigen opbouw wil maken bieden wij de framekits. Deze kits zijn compleet maar zonder body. Je kunt dus een rijdend rijwielgedeelte opbouwen en uitgaan van je eigen zijspan bak of eigen opbouw. Op ons frame past een zijspanbak met een maximale breedte van 65 cm excl. spatbord.

Zijspanbakken die hiervoor gebruikt worden zijn bijvoorbeeld: Ural, Velorex, EZS Compact,  EZS Clique, Sidecar One en Mobec Gipsy.

De UN kit is ontworpen als universeel model voor montage aan elk type motorfiets. Bij dit model leveren we een set aansluitplaten die gebruikt kunnen worden als basis montage set voor de gewenste motorfiets. Deze kun je zelf produceren of een bestaande set aanpassen. Ook kun je ervoor kiezen om een ervaren zijspanbouwer deze aansluitdelen te laten maken.

Ook op de UN kit passen onze modellen: Heeler, Ridgeback en Fox

Via ons Duitse dealernetwerk kunnen wij voor verschillende motoren aansluitdelen, schommelarm-voorvorken en losse componenten leveren om aansluitdelen te maken.

Het geschikt maken van een motorfiets voor zijspangebruik en het maken van zijspan aansluitdelen is specialistisch werk. Als je zelf geen ervaring hebt op dit gebied adviseren wij dit door een specialistisch bedrijf te laten doen.

Houd er rekening mee dat de combinatie gekeurd zal moeten worden. Dit is afhankelijk van de mate van ombouw en ook het bouwjaar van de motorfiets. Om te weten welke keuring voor jou geldt kunt je je het beste bij de zijspan RDW  laten informeren.

Weten of wij ook voor uw zijspan een kit kunnen maken? Neem dan contact op via het onderstaande formulier. Bel ook gerust op als u gewoon eens wilt praten over de mogelijkheden.